Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Polpette: rits de naadjes van de rozemarijn en tijm. Hak beide kruiden fijn. Meng het gehakt met de kruiden, eieren en paneermeel. Maak kleine balletjes van ongeveer 50 gr.
-
Zet water met zout op en laat koken. Kook de balletjes halfgaar in het kokende water. Haal uit het water en laat uitlekken.
-
Tomatensaus: snij de salie en oregano fijn. Warm de tomatenpassata op. Voeg de fijngehakte salie en oregano en wat olijfolie toe. Kruid met peper en zout.
-
Kook de tagliatelle zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
-
Voeg de halfgare gehaktballetjes toe aan de tomatensaus en laat verder garen.
-
Serveer de pasta in de diepe borden. Giet er wat olijfolie over. Verdeel de polpette met tomatensaus erover. Werk af met nog wat fijngesnipperde tijm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven