Schaaldieren en Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de mayonaise met de tomatenpuree.
-
Kook de aardappelen gaar in de schil in licht gezouten water. Giet af, schil en plet tot puree.
-
Pel de look en pers fijn. Snipper ½ van de peterselie fijn.
-
Mix de scampi’s tot puree in een hakmolen.
-
Meng de scampi’s door de puree met de look en peterselie. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Zet minstens 30 min in de koelkast.
-
Vorm balletjes met 2 koffielepels en paneer: haal eerst door de bloem, dan door de losgeklopte eieren en tot slot door het paneermeel.
-
Frituur de balletjes goudbruin op 180°C. Laat uitlekken op keukenpapier. Kruid met zout.
-
Serveer met wat extra peterselie, een partje citroen en de getomateerde mayonaise.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven