Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Doe de polenta in een kom en giet er al roerend beetje bij beetje kokend water op, tot het een stevig deeg wordt. Roer de eidooier en de Parmezaanse kaas erdoor. Bestrooi het werkblad met bloem. Kneed het deeg en vorm tot een ronde pizzabodem op bakpapier. Bak in 5 à 10 minuten stevig in de voorverwarmde oven.
-
Snij de tomaten in stukjes. Pel de ui. Snij de helft van de ui in fijne ringen en de andere helft in kleine stukjes. Pel het teentje look en snipper fijn.
-
Verwarm een scheut olijfolie in een pan en stoof de uisnippers hierin. Voeg de tomatenstukjes en looksnippers toe en roerbak. Overgiet met de passata en laat verder stoven tot een dikke saus. Breng op smaak met basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Snij de artisjokharten in partjes.
-
Verdeel de tomatensaus over de pizzabodem. Beleg met uiringen, artisjok en verse geitenkaas. Kruid met peper en zout. Druppel er nog wat olijfolie over.
-
Plaats in de oven tot de kaas gaat smelten.
-
Werk af met rucola en blaadjes verse basilicum. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven