Vis , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de lente-uitjes en snipper fijn. Snij de zalm in hapklare blokjes. Snij de radijsjes in fijne plakjes.
-
Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking.
-
Meng sojasaus, rijstazijn, sesamolie en -zaadjes, pili-pili en fijngesnipperde lente-ui. Giet dit mengsel over de rauwe zalmstukjes. Laat 5 min marineren.
-
Snij de avocado in blokjes van dezelfde grootte als de zalm. Meng voorzichtig onder de zalm.
-
Snij de komkommer in lange slierten en rol ze op.
-
Doe de rijst in mooie kommetjes, schep het vismengsel erover.
-
Werk af met zeewiersalade en enkele plakjes radijs.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven