Vis , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de rijst tot het spoelwater helder is. Laat uitlekken.
-
Doe de rijst in een kom en zet onder koud water. Laat 20 min staan.
-
Verwarm intussen de rijstazijn en laat de suiker erin oplossen. Roer er een snuifje zout door.
-
Spoel de rijst en laat uitlekken.
-
Breng de rijst aan de kook met 120 ml water op een laag vuur gedurende 10 min tot het water opgenomen en de rijst gaar is.
-
Laat iets afkoelen en breng op smaak met het rijstazijnmengsel.
-
Snij de zalm in blokjes en schep de smaakmakers erdoor. Laat 15 min marineren.
-
Snij de lente-ui in ringetjes, de komkommer in staafjes, de radijsjes en champignons in plakjes.
-
Snij de avocado in de lengte middendoor, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in plakjes.
-
Doe de rijst in een kom. Schep de vis erover en werk af met je favoriete toppings.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven