Selder , Vis , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de kwarteleitjes 3 min in kokend water. Pel ze en leg ze in het rode vocht uit de verpakking van de rode bieten. Draai regelmatig om.
-
Pel de sjalot en snij in ringen.
-
Breng 100 ml ciderazijn met de suiker aan de kook. Giet over de sjalotringen en laat afkoelen. Giet door een zeef.
-
Snij de augurken in fijne blokjes. Meng de sjalotringen erdoor.
-
Snij de appel in dobbelsteentjes. Snipper de platte peterselie fijn.
-
Meng de rode biet met de appelblokjes, 50 g zure room, de peterselie en 30 ml ciderazijn in een mengkom. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de haringfilets in lange reepjes van 4 x 2 cm.
-
Schil de knolselder en rasp fijn.
-
Meng 100 g zure room met de mayonaise, mosterd en honing. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Hou 4 el apart om af te werken en roer de rest door de knolselder.
-
Kook de Griekse pasta al dente, volgens de bereidingstijd op de verpakking. Giet af en spoel koud.
-
Was de veldsla. Verdeel de Griekse pasta, veldsla, rode bietensalade, haring, knolselder en augurkblokjes netjes naast elkaar in 4 bowls.
-
Besprenkel de veldsla met olijfolie.
-
Werk af met gehalveerde kwarteleitjes, waterkers en de overige zure roomdressing. Kruid met zwarte peper en wat zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven