Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de aardappelen gaar in de schil. Giet de aardappelen af, pel ze en plet fijn met een pureestamper. Roer de boter, 30 g suiker, het ei, de bloem en een snuifje zout erdoor.
-
Rooster het paneermeel al roerend goudbruin in een pan op matig vuur. Meng met 100 g suiker en kaneel.
-
Snij de pruimen door en verwijder de pit. Vul elke pruim op met een klontje ruwe rietsuiker.
-
Breng licht gezouten water aan de kook.
-
Bestrooi het werkoppervlak met wat bloem. Neem 75 g aardappeldeeg en duw tot een platte cirkel op het bebloemd werkoppervlak. Leg een gevulde pruim in het midden van het deeg en boetseer het deeg rond de pruim.
-
Kook de deegbollen 5 min in zacht kokend water tot ze boven komen drijven.
-
Schep uit het water en paneer met het gesuikerde paneermeel.
-
Werk af met wat extra gesuikerd paneermeel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven