Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de gelatineblaadjes in koud water.
-
Doe de plattekaas in een mengkom.
-
Snij de vanillestok overlangs in 2 en schraap de zaadjes eruit. Voeg toe aan de plattekaas. Roer de bloemsuiker en de citroenzeste door de kaas.
-
Verwarm een klein deeltje van de room en los daarin de uitgeknepen gelatineblaadjes op. Laat de room zeker niet koken. Haal onmiddellijk van het vuur als de gelatine opgelost is.
-
Klop de rest van de room op tot hij dik vloeibaar is.
-
Giet de opgeklopte room en de room met de gesmolten gelatine bij het plattekaasmengsel en meng.
-
Giet in de gewenste glaasjes en zet in de koelkast om op te stijven.
-
Fruitsalade: spoel de appel en peer. Snij in fijne plakjes. Pel de banaan, snij ook in schijfjes. Snij de druifjes in 2 en verwijder de pitjes. Snij de appelsien in partjes.
-
Haal de mousse net voor het opdienen uit de koelkast en versier met de verschillende fruitsoorten. Dien onmiddellijk op.
-
Tip: je kan de mousse ook in een grote kom laten opstijven en er daarna quenelles van draaien. Serveer met een gewone, rode of exotische fruitsalade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven