Eieren , Vis , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen, snij in kleine stukken en spoel.
-
Pel de sjalotten en look en snipper alles fijn. Stoof de sjalot en look in een klontje boter, tot ze glazig zijn.
-
Voeg de aardappelen toe, bevochtig met de witte wijn en visfond. Schik de pladijsfilets op de aardappelen en laat 15 min garen onder deksel. Voeg de room toe en laat nog 10 min koken zonder deksel. Plet alles samen tot een puree. Kruid met peper en zout. Snipper de bieslook fijn en voeg toe aan de puree.
-
Kook de zeekraal kort op in kokend water, giet af en verfris in koud water. Snij de zeekraal fijn en voeg toe aan de puree.
-
Laat de puree hard worden in de frigo.
-
Klop het eiwit met een scheutje olie los. Vorm de koude puree tot kroketjes. Haal de kroketjes eerst door de bloem, daarna door het losgeklopt eiwit en als laatste door het paneermeel.
-
Pluk de waterkers en was. Verwarm de neutrale olie 1 min in de microgolf. Mix de waterkers glad in de lauwwarme olie.
-
Mayonaise
Klop de mosterd los met de eidooier en kruid met peper en zout. Voeg eerst de azijn toe en daarna geleidelijk aan de groene waterkersolie. Blijf mixen tot je een mayonaise bekomt.
-
Serveer de pladijskroketjes met de waterkersmayonaise.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven