Vis , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de feta met ½ van de witte wijn.
-
Giet ½ van de room erbij en kook op. Kruid met zout en peper. Hou dit mengsel apart.
-
Duxelle
Neem ½ van de oesterzwammen en ½ van de kastanjechampignons en snij zeer fijn.
-
Pel de sjalotten en de look en snipper alles fijn.
-
Stoof de sjalotten aan in een hete pan met boter, voeg de versneden champignons toe en bak ze goudbruin.
-
Voeg de look toe en kruid met zout en peper.
-
Giet de andere helft van de witte wijn erbij en laat volledig inkoken. Giet de rest van de room erbij en laat ook inkoken.
-
Hou de duxelle van champignons opzij.
-
Dep de pladijsfilets mooi droog en haal ze door de bloem.
-
Bak de pladijs goudbruin in hete boter.
-
Haal de vis uit de pan en hou even warm.
-
Bak in dezelfde pan de triomix van champignons en de rest van de andere champignons mooi bruin. Kruid met zout en peper.
-
Serveer de duxelle op de gebakken pladijsfilet en schik de gebakken champignons erop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven