Pladijsfilet ‘toast champignon’ met fetasausje

Allergenen

Vis , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de feta met ½ van de witte wijn.

  2. Giet ½ van de room erbij en kook op. Kruid met zout en peper. Hou dit mengsel apart.

  3. Duxelle

    Neem ½ van de oesterzwammen en ½ van de kastanjechampignons en snij zeer fijn.

  4. Pel de sjalotten en de look en snipper alles fijn.

  5. Stoof de sjalotten aan in een hete pan met boter, voeg de versneden champignons toe en bak ze goudbruin.

  6. Voeg de look toe en kruid met zout en peper.

  7. Giet de andere helft van de witte wijn erbij en laat volledig inkoken. Giet de rest van de room erbij en laat ook inkoken.

  8. Hou de duxelle van champignons opzij.

  9. Dep de pladijsfilets mooi droog en haal ze door de bloem.

  10. Bak de pladijs goudbruin in hete boter.

  11. Haal de vis uit de pan en hou even warm.

  12. Bak in dezelfde pan de triomix van champignons en de rest van de andere champignons mooi bruin. Kruid met zout en peper.

  13. Serveer de duxelle op de gebakken pladijsfilet en schik de gebakken champignons erop.