Pladijs met venkel, aardappeltjes en dille in een pakje met waterkerssalsa
Vis , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Salsa
Hak de waterkers fijn. Pel de sjalot en snipper fijn. Meng de room met de mayonaise, mosterd, sjalot en waterkers. Breng op smaak met flink wat peper, zout en een kneepje citroensap. Zet koel.
-
Kook de aardappeltjes net niet gaar, giet af en laat uitdampen. Snij in dunne plakjes.
-
Verwijder de pluimpjes van de venkel en hou apart. Snij de harde kern uit de venkel en schaaf ½ van de knol fijn op de mandoline.
-
Snij de dille fijn.
-
Smelt de boter.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Leg 4 grote vellen aluminiumfolie klaar naast elkaar, bestrijk met boter.
-
Verdeel op de onderste helft van het folie een hoopje aardappelplakjes en venkel, vervolgens dille en gesmolten boter, kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Schik de vis erop, kruid met peper en zout. Overgiet met de rest van de boter en een scheutje vermout. Leg er venkelpluimpjes op.
-
Vouw de aluminiumfolie dicht. Vouw de zijkanten naar boven toe, niet te strak zodat er ruimte is voor de stoom. Sluit de laatste opening stevig.
-
Zet 20 min in de oven, afhankelijk van de dikte van de vis.
-
Open de pakketjes aan tafel en serveer met de waterkerssalsa.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven