Vis , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de vis uit de verpakking en spoel kort. Dep droog.
-
Haal de vis door bloem gekruid met peper en zout, daarna door het losgeklopt ei en als laatste door het paneermeel.
-
Bak in een pan met ruim wat boter.
-
Kook de groene asperges zeer kort in kokend, gezouten water en verfris direct.
-
Haal ze door de olijfolie, kruid met peper en zout en gril in een grillpan of op BBQ.
-
Hak de geroosterde pistachenoten fijn. Meng onder de gegrilde asperges.
-
Saus
Pel de sjalotten en snipper fijn.
-
Kook de versnipperde sjalotten met de azijn en witte wijn op met de laurier en tijm.
-
Voeg de room toe en laat opnieuw koken.
-
Giet door een fijne zeef.
-
Werk de jus op met de koude klontjes boter. Kruid met peper en zout.
-
Giet de saus op het bord.
-
Schik de asperges op het bord en leg de vis erop.
-
Werk het gerecht af met wat rucola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven