Eieren , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eieren met de suiker luchtig.
-
Klop er de boter en 20 ml amaretto kort door.
-
Zeef de bloem met het bakpoeder en meng met het amandelpoeder en de kaneel door het beslag.
-
Bedek de ovenschotel met bakpapier en giet het beslag in de ovenschotel.
-
Verwarm de oven voor op 180 C.
-
Halveer de appels, verwijder het klokhuis en snij in dunne schijfjes. Schik de schijfjes op het deeg en bestrooi met de rietsuiker.
-
Bak 40 à 45 min in de voorverwarmde oven.
-
Breng de overige amaretto met het merg van de vanillestok aan de kook.
-
Laat inkoken tot een lichte stroop.
-
Smeer de plaatkoek na baktijd in met de stroop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven