Eieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de nectarines in 8 gelijke partjes.
-
Meng met een scheut amaretto en de lichtbruine cassonadesuiker en laat wat marineren.
-
Meng de malse boter met de witte suiker tot pommade (= zachte pasta).
-
Voeg de eieren toe en klop goed los.
-
Giet de yoghurt erbij.
-
Meng de bloem met het bakpoeder en een snuifje zout.
-
Meng de droge en vochtige ingrediënten door elkaar tot een glad deeg.
-
Doe de zeste van de sinaasappel erbij en meng.
-
Bekleed een bakvorm met bakpapier. Giet het beslag in de bakvorm.
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Verdeel de nectarines over de cake.
-
Zet de bakvorm in de voorverwarmde oven en bak gedurende 50 min.
-
Haal uit de oven.
-
Meng het sap van de sinaasappel met het marinadevocht van de nectarines en wat bloemsuiker tot een mooi glazuur.
-
Besprenkel de cake hiermee.
-
Snij in stukken en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven