Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 225°C.
-
Snij de aardappelen in flinterdunne plakjes. Pel en pers de look. Pluk de rozemarijnnaaldjes los.
-
Meng de aardappelen, look en rozemarijn met olijfolie. Kruid met zeezout en laat even rusten.
-
Snij de bloemkoolroosjes in fijne plakjes. Besprenkel met olijfolie en kruid met garam masala en zeezout.
-
Besprenkel de aspergetips met olijfolie en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat. Bestrijk 1⁄3 met tikka masalasaus en schik daarop de bloemkool.
-
Bestrijk 1⁄3 met geitenkaas en schik de aspergetips erop.
-
Beleg het laatste deel met plakjes aardappel en schik de rozemarijn ertussen. Bestrooi met gratinkaas.
-
Bak goudbruin en gaar in 20 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven