Pizza XXL met groenten

Pizza XXL met groenten

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 225°C.

  2. Snij de aardappelen in flinterdunne plakjes. Pel en pers de look. Pluk de rozemarijnnaaldjes los.

  3. Meng de aardappelen, look en rozemarijn met olijfolie. Kruid met zeezout en laat even rusten.

  4. Snij de bloemkoolroosjes in fijne plakjes. Besprenkel met olijfolie en kruid met garam masala en zeezout.

  5. Besprenkel de aspergetips met olijfolie en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  6. Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat. Bestrijk 1⁄3 met tikka masalasaus en schik daarop de bloemkool.

  7. Bestrijk 1⁄3 met geitenkaas en schik de aspergetips erop.

  8. Beleg het laatste deel met plakjes aardappel en schik de rozemarijn ertussen. Bestrooi met gratinkaas.

  9. Bak goudbruin en gaar in 20 min.