Pizza van gegrilde watermeloen met fetacrème, gepekelde rode ui en komkommer
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij in ringen. Snij met een parisiennelepel bolletjes uit de komkommer.
-
Breng de witte wijnazijn met de suiker en 4 g zout aan de kook. Giet over de uienringen en komkommer en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
-
Knip de kerstomaten in trosjes van 2 à 3 en besprenkel in een ovenschotel met olijfolie. Kruid met zwarte peper, zout en 1 kl suiker. Zet 30 min op 140°C in de oven.
-
Verwarm de room met de zure room. Mix de feta, het gerookt paprikapoeder en ½ kl cayennepeper er van het vuur door. Laat wat opstijven.
-
Gril de watermeloen in een hete grillpan aan beide zijden, tot deze mooie grill-lijnen heeft. Verdeel er wat fetacrème over. Beleg met krulletjes rode ui, komkommer, kerstomaten en wat basilicumblaadjes.
-
Werk af met wat balsamicocrème.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven