Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aubergines in 8 ronde schijven van 1 cm dik. Bestrijk 1 kant met olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Gril de schijven met de ingesmeerde kant naar beneden op de barbecue in 5 min half gaar.
-
Draai ze om en bestrijk de niet gegrilde kant met olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Bestrijk de gegrilde kant met ketchup en kruid met espelettepeper.
-
Snij de tomaten in ronde fijne plakjes en leg op de aubergine.
-
Dek af met plakjes mozzarella. Gril de auberginepizza’s opnieuw 5 min op de barbecue tot de mozzarella wat gesmolten is.
-
Kruid met peper en zout.
-
Werk af met parmaham en fijngesneden basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven