Gluten en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pocheer de kipfilet gaar in licht gezouten kokend water. Laat het vlees iets afkoelen en trek het in draadjes.
-
Verwarm de oven voor op het maximum.
-
Pel de ui en lookteentjes. Snipper beide fijn. Stoof de uisnippers aan in olijfolie. Voeg de spinazieblaadjes en de looksnippers toe en laat de spinazie slinken. Kruid met versgemalen peper en zout.
-
Rol het pizzadeeg uit. Bestrijk de bodem met passata, maar laat een band van 2 cm vrij. Kruid met oregano.
-
Verdeel de kip en spinaziemengeling erover. Snij de tomaat in plakjes en schik op de pizza. Bestrooi met oregano, peper en zout. Schep er enkele eetlepels mascarpone over.
-
Bak goudbruin en gaar in een voorverwarmde oven. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven