Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Breng de ricotta op smaak met de sinaasappelzeste en honing.
-
Snij de aardbeien in plakjes.
-
Rol het deeg uit en schik in een ronde vorm van 24 centimeter doorsnede. Duw de randen naar binnen.
-
Bestrijk de bodem met de ricotta en strooi er ¾ van de vruchten over. Bak in 20 à 30 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven.
-
Werk af met de rest van de vruchten en serveer lauwwarm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven