Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de paprika’s, snij in 2 en verwijder de zaadlijsten. Snij de paprika’s in dunne repen.
-
Snij de mozzarella in plakjes.
-
Ontrol het pizzadeeg en leg op een bakplaat met wat bakpapier of een pizzasteen. Verwarm de oven voor op 210°C.
-
Bedek het deeg met de tomatenbasis voor pizza.
-
Open de blikken rode zalm en laat uitlekken.
-
Verdeel de paprikarepen over de tomatensaus. Trek de zalm in stukken en schik ook op het pizzadeeg. Werk af met de mozzarella en kappertjes. Kruid met peper, zout en verse dille.
-
Steek de pizza’s in de oven en laat gedurende 15 minuten goudbruin bakken.
-
Snij in stukken en dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven