Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de buffelmozzarella in plakjes.
-
Was de peer en snij in 4. Verwijder het klokhuis en snij in dunne schijfjes.
-
Warm de oven voor op 225°C.
-
Rol het pizzadeeg uit, besmeer met zure room en beleg met de mozzarella. Verdeel de schijfjes peer over de pizza.
-
Ontkorst de taleggio en scheur de kaas in stukjes. Beleg de pizza met taleggio en bestrooi met oregano. Kruid met zwarte peper.
-
Bak 10 à 12 min in de voorverwarmde oven. Werk af met rucola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven