noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de amandelschilfers in een droge koekenpan. Haal uit de pan en laat afkoelen. Hak de pistachenoten in kleinere stukjes.
-
Rol het pizzadeeg open. Bestrijk het eerst met de mascarpone en vervolgens met de hazelnootpasta.
-
Leg het pizzadeeg op een pizzasteen en zorg ervoor dat de barbecue heel warm is.
-
Leg de pizzasteen met pizza op de grill van de barbecue en bak gedurende 12 tot 15 minuten.
-
Werk af met de geroosterde amandelschilfers en gehakte pistachenoten.
-
Snij in stukken en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven