Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Schil de pompoen en snij in stukken. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout en rooster net gaar.
-
Pel en blancheer de kastanjes.
-
Snij de ham in fijne reepjes.
-
Verhoog de oventemperatuur naar 230°C.
-
Rol het deeg met bakpapier uit op een bakplaat. Bestrijk met zure room en kruid met witte peper en zout.
-
Schik de pompoenstukjes, kastanjes, hamreepjes en salie erop. Verkruimel de feta erover, bestrooi met pilipili en besprenkel zuinig met olie.
-
Bak goudbruin en gaar in 10 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven