Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 225°C.
-
Snipper de platte peterselie en bieslook fijn.
-
Roer de verse kruiden onder de roomkaas en zure room. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de brie in plakjes.
-
Smeer de kaasmengeling op de pizzabodem. Blijf 1 cm van de rand.
-
Beleg met brie en bestrooi met oregano.
-
Bak 8 à 10 min in de voorverwarmde oven.
-
Snij de vijgen in kwartjes.
-
Beleg de gebakken pizza met de vijgen en Parmaham.
-
Werk af met rucola en balsamicocrème.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven