noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rol de pizzabodem open op een bakpapier. Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Snij de brie en blauwe kaas in schijfjes en verdeel over de pizzabodem. Leg de druiven verspreid over de pizza en schik de takjes rozemarijn en de oregano ertussen.
-
Kruid met wat peper en besprenkel met olijfolie.
-
Bak de pizza’s in de voorverwarmde oven in 10 à 15 minuten gaar en bruin.
-
Haal uit de oven en strooi de rucola, geraspte kaas en fijngehakte notenmengeling erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven