Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verhit wat olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Snij de olijven in schijfjes.
-
Snij het stokbrood open en hol het lichtjes uit. Leg de 2 stukken met de uitgeholde zijde naar boven op een ovenplaat met bakpapier.
-
Vul met het gebakken gehakt. Verdeel de tomatensaus en zwarte olijven erover. Bestrooi met de mozzarella.
-
Bak 10 à 12 min in de voorverwarmde oven.
-
Werk af met basilicum en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven