Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op het maximum.
-
Los de gist op in een scheutje warm water.
-
Doe de bloem in een kom. Strooi het zout in ¼ liter water. Maak een holletje in de bloem en giet het water erin. Roer tot een deeg. Voeg de olijfolie en gist toe. Kneed tot een soepel deeg.
-
Laat het deeg 1 uur op kamertemperatuur rijzen.
-
Verdeel het deeg in 2 stukken. Rol uit en leg in een pizzavorm.
-
Bestrijk het deeg met tomatenpassata en bestrooi met mozzarella. Verdeel de ham, artisjokharten en champignons er over. Bestrooi met de pizzakruiden.
-
Bak goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven