Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de kappertjes uitlekken. Snij de chorizo in fijne reepjes.
-
Hou enkele basilicumblaadjes apart en snij de rest fijn.
-
Knip 10 stukken aluminiumfolie waarbij de visfilets op één helft passen met nog voldoende overschot aan de randen.
-
Doe de tomatenstukjes samen met de chilivlokken en looksnippers in een pan en breng aan de kook. Laat zachtjes sudderen tot het meeste vocht verdampt is en schep er de verse basilicumsnippers door.
-
Leg de visfilets op de onderste helften van de aluminiumfolie. Verdeel het tomatenmengsel over de vis en leg de mozzarella, chorizo en kappertjes erop. Kruid alles met zwarte peper en bestrooi met parmezaan.
-
Vouw de aluminiumfolie losjes dicht over de vis en rol de uiteinden stevig op.
-
Rooster 5 minuten aan elke kant op een hete BBQ.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven