Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snij ze middendoor. Snij ze daarna in fijne ringen.
-
Doe de jeneverbessen samen met de pilipili, rozemarijn, tijm, peper en zout in de vijzel en stamp tot poeder. Meng de bruine suiker eronder.
-
Verwarm de olijfolie. Bak de uiringen hierin even aan, op een middelmatig vuur. Voeg het kruidenmengsel toe en roerbak 10 minuten. Overgiet met de balsamicoazijn en druppel de honing erover.
-
Verlaag het vuur. Laat de uienjam 30 minuten sudderen.
-
Schep de rode uienjam in zuivere bokalen. Bewaar ze in de koelkast tot gebruik.
-
Serveer de uienjam samen met een plak wildpaté, groene salade en versgebakken brood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven