Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het chilipepertje in fijne reepjes. Hak de ansjovisfilets fijn.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af, maar vang het kookwater op. Laat de pasta uitlekken.
-
Verwarm 2 eetlepels olie in een ruime pan en stoof hierin de looksnippers, ansjovis en chili.
-
Voeg de savooi toe en laat op een zacht vuur gaar stoven. Voeg indien nodig wat kookwater van de pasta toe.
-
Schep de pasta door de kool. Voeg het citroensap, de rest van de olijfolie en de geraspte parmezaan toe en meng flink door. Breng op smaak met zeezout.
-
Besprenkel met fijne olijfolie en werk af met parmezaanschilfers en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven