Vis , Gluten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de zaadjes en vliesjes van de pepers en hak het vruchtvlees fijn.
-
Hak de ansjovisfilets fijn.
-
Snij de korsten van het brood en mix tot kruim.
-
Hak de peterselie en de teentjes look fijn.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
-
Verhit intussen een flinke scheut olijfolie in een grote kookpot. Fruit de pepers, look en ansjovis op een zacht vuur zonder te laten kleuren.
-
Bak het broodkruim goudbruin en krokant in olijfolie in een koekenpan, breng op smaak met zout. (= pangrattato)
-
Giet de pasta af en schep samen met de peterselie onmiddellijk door het ansjovismengsel.
-
Breng op smaak met olijfolie en verdeel over de borden. Strooi de pangrattato erover en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven