Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 150°C.
-
Meng 4 el zonnebloemolie met het look- en chilipoeder, citroenpeper en zout. Smeer de kippenvleugels ermee in. Bak 1 u in de voorverwarmde oven.
-
Pel de look en pers fijn.
-
Verwarm de boter. Voeg de look toe en laat, zonder te kleuren, 10 min sudderen op zacht vuur.
-
Hak de parmezaan fijn. Giet de boter over de gegaarde kippenvleugeltjes en bestrooi met parmezaan.
-
Schil de zoete aardappel en snij in frietjes. Laat 30 min weken in koud water. Giet af en dep droog.
-
Verwarm de oven (of airfryer) voor op 200°C.
-
Meng de maïzena met gerookt paprikapoeder en wat zout. Roer door de zoete aardappelfrietjes. Schik op een ovenplaat met bakpapier.
-
Bak 25 min in de voorverwarmde oven (of airfryer).
-
Meng de Griekse yoghurt met de honing. Snipper de bieslook fijn. Roer ½ door de yoghurt. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Halveer de kerstomaten en snij de komkommer in stukken van 2 cm. Meng met de sla. Besprenkel met zonnebloemolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Serveer de parmezaanvleugeltjes met de yoghurtsaus en zoete aardappelfrietjes. Bestrooi met de overige bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven