Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vulling: hak de munt grof. Pel de look en snij de chilipeper met zaadjes in stukken.
-
Doe samen met het zout in het hakmolentje en mix tot een vochtig zout.
-
Trek de kaas in stukjes.
-
Breng de melk aan de kook in een sauspan en voeg de kaas toe. Roer met een houten lepel, tot de kaas gaat smelten in ± 3 min.
-
Schep de kaas met een schuimspaan uit de melk en leg op een snijplank in een rechthoek. Druk plat met je hand.
-
Bestrijk met het pittige muntzout en rol de kaas voorzichtig op.
-
Snij de kaasrol in plakjes en schik op een serveerschotel.
-
Roer de ricotta door de overgebleven melk in de sauspan en laat even inkoken.
-
Breng op smaak met pittig muntzout en schenk over de kaasspiraaltjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven