Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil en rasp de gember.
-
Pel de look en snipper fijn.
-
Plet het citroengras en snij in 3 stukken.
-
Verwarm een scheut olie in een pot en stoof de hutsepotgroenten even aan. Haal uit de pot.
-
Roerbak de rode curry in dezelfde pot en voeg de looksnippers toe.
-
Overgiet met de groentebouillon, roer de kokosmelk erdoor en voeg het citroengras en de gember toe.
-
Breng aan de kook en laat 15 min zachtjes pruttelen.
-
Voeg de hutsepotgroenten toe en laat beetgaar koken.
-
Snij de lente-ui in fijne ringetjes.
-
Pluk de blaadjes van de koriander en hak de steeltjes fijn. Voeg de steeltjes bij de hutsepot samen met de noedels.
-
Laat doorwarmen en breng op smaak met vissaus.
-
Werk af met lente-uitjes en korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven