Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de ananas, verwijder de harde kern en snij het vruchtvlees in stukken.
-
Pel de sjalotjes en look en snipper beide fijn.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Verwijder steelaanzet en zaadjes van de pepertjes en snipper het vruchtvlees fijn.
-
Verhit de wok en voeg een scheut olie toe.
-
Bak de sjalotsnippers glazig, voeg het currypoeder en de kurkuma toe en roerbak tot de geur vrijkomt.
-
Voeg de look, pepertjes en ananas eraan toe. Overgiet met de bouillon en laat gaar koken.
-
Mix de soep, haal van het vuur en roer de kokosmelk erdoor.
-
Breng op smaak met zout en limoenzeste.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven