Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vul de rookdoos met de houtsnippers.
-
Snij de velkant van de eendenborsten kruiselings in met een scherp mes.
-
Wrijf het vel en vlees in met lookpoeder, versgemalen peper, zeezout en chilipoeder naar smaak.
-
Zet de rookdoos in het midden van de kolen in de BBQ. Plaats de rooster erboven. Leg de eendenborsten erop, met de velkant naar beneden.
-
Bedruppel de vleeskant met honing en zet de 'dome' op de BBQ.
-
Laat garen in ± 1 uur.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven