Eieren , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de rijst gaar en laat volledig afkoelen.
-
Pel de look en snipper fijn.
-
Schil de gember en snij fijn.
-
Schil de wortel en snij in blokjes.
-
Snij het vruchtvlees van de paprika in blokjes.
-
Snij de chilipeper fijn. Verwijder de zaadjes als je niet houdt van pikant.
-
Snij de lente-ui in fijne ringetjes.
-
Verwijder de stengels en nerven van de krulkool en snij de bladeren fijn.
-
Pluk de blaadjes van de koriander en snij de steeltjes fijn.
-
Rooster de pindanoten in een droge koekenpan en hak ze grof.
-
Klop de eieren los en kruid met peper en zout.
-
Bestrijk de wok met sesamolie en bak een omelet. Rol de omelet op, schep uit de wok en snij in plakjes.
-
Doe 1 el kokosolie in de warme wok en roerbak de wortel, paprika, look, ui, chilipeper en gember.
-
Voeg de koriandersteeltjes en krulkool toe en roerbak tot de kool gaat slinken. Kruid met zout.
-
Voeg de rest van de kokosolie toe en verkruimel de rijst over de groenten. Roerbak tot de rijst warm is en schep de eireepjes erdoor.
-
Breng op smaak met sojasaus, sriracha, limoensap en zeste.
-
Werk af met korianderblaadjes en pindanoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven