Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Tartaarsaus: kook de eieren hard gedurende 8 minuten. Haal uit het water en laat afkoelen. Pel de eieren en plet ze. Meng met mayonaise, de fijngehakte peterselie en kappertjes.
-
Bak de pitabroodjes zoals aangegeven op de verpakking.
-
Frituur de kabeljauwparels gedurende 4 minuten op 180°C. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Snij de pitabroodjes in en vul met de ijsbergsla. Verdeel de gebakken kabeljauwparels over de pitabroodjes. Werk af met de tartaarsaus.
-
Snij de citroen in partjes en serveer met de pitabroodjes.
-
Werk af met wat bieslook en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven