Melk en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes. Stoom 10 min gaar.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.
-
Laat de kikkererwten uitlekken en spoel ze af.
-
Mix de zoete aardappel met de maïsolie, de sesamolie, ½ fijn gesnipperde bussel koriander, de kikkererwten, het zout en de chilipeper. Breng op smaak met citroensap.
-
Snij de pitabroodjes open en wrijf de helften in met olijfolie.
-
Gril de broodjes in een grillpan of een croquestoestel.
-
Vul een kommetje met zoete aardappelhummus.
-
Bestrooi met verkruimelde feta.
-
Serveer met het in stukken gebroken pitabrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven