Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Tzatziki
Haal de zaadjes uit de komkommer en rasp grof. Bestrooi met zout en laat uitlekken in een vergiet. Spoel af en knijp het sap uit de komkommer.
-
Rol de blaadjes munt op tot een rolletje en snij in fijne reepjes.
-
Meng de yoghurt met de uitgeknepen komkommer, de munt, het citroensap en de geperste look en kruid met peper en zout. Zet in de koelkast.
-
Snij de halloumaki in blokjes van 2,5 cm.
-
Pel en pers de look en voeg de gedroogde kruiden, de olijfolie, de rode wijnazijn en het citroensap toe. Schep de blokjes kaas erdoor. Laat marineren.
-
Rijg de blokjes kaas aan spiesjes en gril ze aan alle zijden.
-
Serveer in pitabroodjes met plakjes tomaat, ijsbergsla en tzatziki.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven