Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de fijne boontjes en snij in kleine stukjes.

  2. Schil de paprika met een dunschiller en snij in kleine stukjes.

  3. Was de courgette en snij in kleine stukjes.

  4. Was de prei en snij in fijne ringen.

  5. Laat het blik witte bonen uitlekken.

  6. Stoof de verse groenten aan in een ruime hoeveelheid olijfolie.

  7. Bevochtig met de groentebouillon en laat 10 min zachtjes garen. Voeg de bonen en de tomatenblokjes toe. Laat nog ± 10 min verder garen.

  8. Voeg de laatste 5 min de vermicelli toe aan de soep en laat garen in de soep.

  9. Pistou

    Mix de basilicum, de geraspte gruyère met de olijfolie, de look, het grof zout en de oregano glad. Verfris met enkele druppels citroensap.

  10. Werk de soep af met de pistou en een takje verse oregano.

  11. Serveer met sneetjes brood.