Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de fijne boontjes en snij in kleine stukjes.
-
Schil de paprika met een dunschiller en snij in kleine stukjes.
-
Was de courgette en snij in kleine stukjes.
-
Was de prei en snij in fijne ringen.
-
Laat het blik witte bonen uitlekken.
-
Stoof de verse groenten aan in een ruime hoeveelheid olijfolie.
-
Bevochtig met de groentebouillon en laat 10 min zachtjes garen. Voeg de bonen en de tomatenblokjes toe. Laat nog ± 10 min verder garen.
-
Voeg de laatste 5 min de vermicelli toe aan de soep en laat garen in de soep.
-
Pistou
Mix de basilicum, de geraspte gruyère met de olijfolie, de look, het grof zout en de oregano glad. Verfris met enkele druppels citroensap.
-
Werk de soep af met de pistou en een takje verse oregano.
-
Serveer met sneetjes brood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven