Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij in fijne ringen. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s. Snij ze in fijne reepjes of ringen.
-
Pel de look en snipper fijn. Snij de courgette in 4 en daarna in fijne plakjes.
-
Snij de tomaten in stukjes.
-
Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een ruime pan en fruit hierin de ui, look en paprika’s. Laat even stoven en voeg de courgetteplakjes toe. Roer regelmatig. Besprenkel met de wijn en laat tot de helft inkoken.
-
Zet het vuur laag en voeg de tomatenstukjes toe. Laat ze stoven tot het vrijgekomen sap verdampt is. Roer de peterselie, azijn en de rest van de olijfolie erdoor.
-
Breng op smaak met pilipili, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Verdeel over de diepe borden en bestrooi met geraspte kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven