zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de gekonfijte eendenbouten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Dek de pan af en laat op een zacht vuur verder garen.
-
Verwijder het vet en het vel van de eendenbouten en trek de stukjes vlees eraf. Trek het vlees in reepjes en hou warm.
-
Verwarm de aardappelpuree. Snij de peren in partjes en verwarm ze.
-
Verdeel de aardappelpuree over de voorverwarmde borden. Plaats de partjes peer er tegen en schep het gekonfijte vlees erop.
-
Verhit een droge koekenpan met antiaanbaklaag op een hoog vuur. Kruid de plakken eendenlever met versgemalen zwarte peper en zeezout en bak ze kort aan beide kanten. Haal ze snel uit de pan en zet ze bovenop de piramide.
-
Laat wat gesmolten eendenlever uit de bakpan over de puree druppelen en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven