Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruidenzout: schep de verse kruiden door het zout in een glazen pot met schroefdeksel. Pel het teentje look. Steek de laurierblaadjes en het teentje look op een houten prikker en duw in het zoutmengsel. Sluit de bokaal af.
-
Laat 1 week op kamertemperatuur rusten. Schud de pot elke dag. Verwijder na een week de houten prikker met look en laurier. Bewaar het zout in de koelkast.
-
Was de radijsjes en de lente-ui. Snij het loof bij.
-
Snij de komkommer in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes met behulp van een koffielepel. Snij in staafjes.
-
Snij de stelen van de venkel en verwijder de harde delen van de venkel. Snij in dunne partjes (hou de kern intact, anders vallen ze uit elkaar). Wrijf in met citroensap om verkleuren te voorkomen.
-
Blancheer de asperges beetgaar en snij in stukken.
-
Schik alle groenten op een schotel.
-
Geef een glaasje olijfolie en een kommetje kruidenzout per persoon. Serveer met versgebakken ciabatta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven