Pinsa met spinazie, Taleggio en spiegelei
Eieren , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de rode ui en snij in halve ringen.
-
Pel de look en pers fijn. Verhit wat olijfolie in een pan en roerbak de spinazie met de look. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de mascarpone en ricotta. Kruid met zwarte peper en zout. Smeer uit op de pinsabodem, blijf wat van de rand.
-
Breek 1 ei in het midden van de pinsa en schik de spinazie en rode ui errond. Kruid met zwarte peper.
-
Snij de Taleggio in blokjes en verdeel over de pinsa.
-
Bak 10 min in de voorverwarmde oven op 250°C.
-
Werk af met blaadjes basilicum en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven