Pinsa met ricotta, gegrilde courgette en prosciutto
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de courgette in de lengte in dunne plakjes. Smeer in met olijfolie en kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 240°C.
-
Pel de look en pers fijn. Roer door de ricotta.
-
Beleg de pinsa met de passata. Verdeel de ricotta erover. Kruid met zwarte peper en zout. Leg de pinsa op een rooster.
-
Bak 6 à 8 min in de voorverwarmde oven.
-
Gril de courgette aan beide zijden gaar in een grillpan.
-
Werk de pinsa na baktijd af met de gegrilde courgette, prosciutto en basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven