Pinsa met champignons, blauwe kaas en noten
noten en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 250°C.
-
Snij de champignons met behulp van een mandoline flinterdun.
-
Bestrooi de bodem met gemalen mozzarella, schik de plakjes champignons erop en besprenkel met olijfolie. Kruid royaal met peper en zout.
-
Trek de bol mozzarella in stukjes en verdeel over de pinsa’s. Leg ze op een rooster en zet 5 min in de oven.
-
Verkruimel de blauwe kaas over de warme pinsa’s en werk af met bieslook en pecannoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven