Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Steek met de grootste uitsteekvorm een schijf van 8 cm uit elke snede bruin brood.
-
Steek met de kleinste uitsteekvorm 5 schijfjes van 4 cm uit de snede wit brood.
-
Besmeer 5 schijfjes bruin brood met smeerkaas.
-
Steek met de kleinste uitsteekvorm een cirkel uit de onderzijde van de 5 overige schijfjes bruinbrood. Puzzel hier het schijfje wit brood in. Leg op de boterhammen met smeerkaas.
-
Snij uit het schijfje wortel 5 driehoekjes. Geef elke pinguïn een neus.
-
Steek met het uiteinde van een spuitmond 10 kleine oogjes uit het sneetje mozzarella.
-
Geef met de mozzarella en het chiazaad 2 oogjes aan elke pinguïnboterham.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven