Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortel en snij in 5 schijfjes van ± 0,5 cm.
-
Snij uit elke wortel een driehoekje dat zal dienen als neus van de pinguïn.
-
Snij de mini-mozzarellabolletjes in 4.
-
Snij de buik van 5 zwarte olijven open en vul op met een stukje mozzarella.
-
Prik een tweede olijf dwars op elke opgevulde olijf en zet deze onderaan vast in een wortelschijf.
-
Vul de opening van de bovenste olijf op met het restje wortel om de pinguïn een neus te geven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven