Gluten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de suiker met 50 ml water koken tot de suiker is gesmolten. Haal van het vuur. Meng met de maggi, ketjap manis, zout, peper, lookpoeder en whisky.
-
Smeer de ribbetjes aan alle zijden in met de marinade. Laat min. 1 u marineren in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Zet de ribbetjes in een ovenschotel en bedek met aluminiumfolie. Bak 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Verwijder de folie en laat nog 20 min bakken.
-
Serveer met de rauwkostmix.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven